Съдийски „недоглеждания“ закопаха „Дунав“

0
съдийски „недоглеждания“

„Дунав“ загуби с 0:1 като гост на „Верея“ в мач от 14-ия кръг на първенството на Първа професионална лига.

Гола за домакините вкара Амаду Сукуна само 40 секунди след началния съдийски сигнал. Неразчетено връщане назад затрудни вратаря Станислав Антонов, чийто шут срещна тялото на тъмнокожия французин и топката влетя във вратата му! Повторенията обаче показаха, че при гола Сукуна е играл с ръка. Овладя топката даже не с едната, а с двете си ръце. Това обаче остана „незабелязано“, както от арбитъра Валентин Железов, така и от помощниците му на линиите. Да се чуди човек за какво са там, след като всичко стана на не повече от 10 метра от съдията на крайната линия?!!

 

Повече от едно полувреме „Дунав“ бе с човек по-малко на терена, след като в 41-ата минута Михаил Милчев пресилено получи втори жълт и респективно червен картон, Това наложи прекрояване на подреждането в дунавските редици. Ситуацията се усложни още повече, след като заради съмнение за извадено рамо играта напусна и Бранимир Костадинов, който бе заменен от Николай Колев.

Въпреки всичко „Дунав“ направи всичко, за да обърне резултата, но шансът на „Трейс Арена“ бе на страната на домакините и до промяна на резултата не се стигна.

В следващия кръг на Първа лига русенският тим „приема“ „Нефтохимик“ Бургас на 27 ноември,  неделя, от 15:15 ч. на „Лудогорец Арена“ в Разград.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили