„Салса уикенд“ събира майстори на латино танците в Русе

0

От 11-и до 13-и юли в града ще се проведе първия по рода си „Салса уикенд Русе 2014“. Негови организатори са Община Русе и Салса Клуб „Амигос“. Очаква се латино фиестата, която ще се проведе в Доходното здание,  да събере повече от 200 любители на танците от 13 клуба от цялата страна. Те ще демонстрират майсторство при изпълнение на салса, бачата и кизомба, включвайки се в уркшопове и салса партита.

Професионалните танцьори ще подадат ръка и на начинаещи. За тях в Общински младежки дом – Русе са предвидени безплатни уроци. Занятията ще се провеждат от 14.00 до 15.00 часа и от 15.30 до 16.30 часа, а записванията се извършват на телефон 0879 933 370 и e-mail yc.ruse@gmail.com

От 21.00 часа на 12.07. пред сградата на Община Русе ще започне шоу програма с концерт на латино формацията „Тумбаито“ и едни от най-добрите танцьори от салса школите от цяла България. Специален гост ще бъде  кубинската звезда Lies Enrich, амбицията на организаторите е събитието да се превърне в традиция и Русе да се утвърди като един от първите центровете на латино танците в страната.

 

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук