Със състезание по риболов полицаите от Разград отбелязаха празника на МВР

0

Със състезание по спортен риболов, организирано от Областната дирекция на МВР в Разград, приключиха инициативите, посветени на 5 юли – празника на вътрешното министерство.

Най-запалените рибари сред полицаите хвърлиха въдици на стената на язовир „Пчелин 2“. Спонсор на турнира за поредна година бе фирма “Неломил” ЕООД, която предостави богат награден фонд.

Състезателите, разположени на 10 метра един от друг, имаха право да ловят риба на една кука с всякакъв вид захранка, без жива риба.

На финала, след три часа, комисия претегли уловеното от всеки участник количество. На първо място се класира Александър Златев от сектор „Пътна полиция“, който грабна златния медал и скъп телескоп с водачи. Второто място зае Георги Ганчев от РУ-Разград, който си тръгна с риболовна макара и захранка. На трето място се класира Галимир Илиев от група „Миграция“. Освен бронзов медал и грамота, той получи и телескоп.

Не си тръгна с празни ръце и най-големия карък – Тихомир Маринов от РУ-Кубрат, който не можа да улови нито една риба. На него организаторите връчиха живарник с пожелание да не го връща празен.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук