Състезателите по тенис на маса на „Дунав“ – втори в страната

0

Мъжкият отбор на СКТМ „Дунав“ (Русе) не успя да защити миналогодишната си титла и завърши със сребърните медали на завършилия отборен шампионат.

В последния турнир от Висшата лига на България треньорът Петър Петров изведе държавния индивидуален шампион Теодор Александров и опитните Кирил Попов и Стефан Лъвчиев към три победи: над “Роко” /Шумен/ 3:0 ; “Боровец” /Горна Оряховица/ 3:2 и “Комфорт” /Варна/ 3:1.  Русенци бяха без младия талант на УСШ Русе Огнян Тодоров, който бе на кандидат-студентски изпити.

Последния мач на отбора бе срещу домакините от “Марек Дигеста” /Дупница/.  Първи излезе Теодор Александров срещу съотброника си в националния отбор Петьо Кръстев. Теди бързо поведе с 2:0, но публиката вдигна Кръстев и той обърна мача до 3:2.

Кирил Попов върна една победа в драматичен мач срещу Денислав Коджабашев с 3:2. При 1:1 в отборния мач Стефан Лъвчиев излезе срещу капитана на “Марек Дигеста” Константин Папаранов. Въпреки добрата си игра при гейм на гейм и 7:5 в полза на русенеца, опита на Парапанов си каза думата и успя да победи с 3:1.

В четвърти мач Попов излезе срещу Кръстев. Въпреки че водеше всеки гейм Кирил Попов не успя да се противопостави на атаките на Кръстев. Така дупничани спечелиха отборния мач ,а с това и титлата.

Ръководството на СКТМ Дунав Русе  благодари на фирма “Доминекс Про” без която този успешен сезон не би могъл да се осъществи! През следващата година треньорът Петър Петров и състезателите на клуба ще се опитат да върнат титлата отново в Русе!

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили