Семинар за дигиталната идентичност и сигурност в РУ

0
идентичност и сигурност

В рамките на семинара, който ще се проведе утре, 22 юни, от 10 до 13 часа в зала 2.101 на Русенският университет „Ангел Кънчев, ще се проведе бизнес обучения по три теми: „Бизнес протокол и етикет“, „Дигитален маркетинг“ и „Кибер сигурност“.

Той е част от програмата „Модерният бизнес“ на Microsoft България, провеждана в тясно сътрудничество с Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), дава възможност за участие в бизнес обучения по три теми: „Бизнес протокол и етикет“, „Дигитален маркетинг“ и „Кибер сигурност“.

Лектори на семинара в гр. Русе ще бъдат Борислав Сестримски – експерт по информационна сигурност и разследване на компютърни престъпления към „Международна академия за обучение по кибер разследвания“ и Десислава Матева – адвокат и част от екипа на юридическа кантора Арсис Консултинг, тясно специализирана в областта на интелектуалната собственост и представлява Би Ес Ей І Софтуерният алианс (BSA І The Software Alliance) на територията на Република България.

Регистрацията в семинара дава възможност за on-line достъп до останалите обучения.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили