Септември идва със захлаждане и валежи

0

В началото на септември температурите ще се понижат и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици.

Това прогнозират синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология. Най-високите температури през септември у нас ще бъдат между 29 и 34 градуса, а най-ниските – между 4 и 9 градуса, по-високи ще са температурите по Черноморието.

През първите дни от месеца през страната ще премине атмосферно смущение и температурите относително ще се понижат. На много места, главно в следобедните часове, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. През втората половина от първото десетдневие времето ще е предимно слънчево и температурите ще се повишат.

В началото на второто десетдневие през страната ще премине студен атмосферен фронт. Облачността ще се увеличи и на много места ще превали дъжд. Температурите ще започнат да се понижават. През втората половина от периода се очаква времето да е предимно слънчево.

През третото десетдневие температурите ще продължат да се понижават и вече ще бъдат по-ниски от обичайните за периода. Повишава се вероятността за създаване на валежна синоптична обстановка.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук