Шеф готвачи демонстрират „Вкусът на любовта“

0

Шоуто ще бъде на 14-ти февруари в MALL Rousse, когато ще отбележим празниците на любовта и на виното. По покана на рекламна агенция „Идеята МИ – Маркетинг/Реклама“ шеф Валери Нешов и Дарин Стойков ще направят демонстрация на бавно готвене по технологията „Crock pot“. Един нов подход за всички, които държат на здравословното хранене.
Организаторите са се постарали да има атракции и забавления за всички възрасти. Сред останалите събития е търговския комплекс са изложба на „валентинки“, кулинарна изложба и дегустиране на вина, благотворителен търг, открит урок по танци, speed dating и др.
Шеф Валери Нешов е един от знаковите шеф готвачи в България. Неколкократно е печелил различни призове от кулинарни състезания. Сред тях са 4-те награди за „Ресторант на публиката“, както и „Ресторант на годината“ през 2013 г.
Дарин Стойков е кулинарен блогър. Освен в кулинарията, обожава и фотографията. Черпи вдъхновение от утвърдени световни имена и от квартални заведения, като винаги се стреми да подобри рецептите, защото ги приема за предизвикателство.