„Сигнал“ и „Тангра“ забиват заедно в Русе

0

Рок групите „Сигнал“ и „Тангра“ ще изнесат общ концерт в Русе, съобщиха организаторите от „Event Masters“.

Концертът ще бъде на 30 ноември в „Канев Център“. Ден преди това музикантите ще забият в Спортна зала „Орловец“ в Габрово, а на 1 декември – в зала „Арена Шумен“.

„След успеха на общите ни концерти в Бургас, Стара Загора и Пловдив, когато на практика за пръв път свирихме на една сцена с „Тангра“, сега продължаваме турнето и в нови три града. С голямо желание и удоволствие чакаме срещите си с публиката в Габрово, Русе и Шумен, като обещаваме едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено – яко рок“, споделя фронтменът на „Сигнал“ Йордан Караджов, цитиран от организаторите на концертите.

„Искаме да доставим удоволствие на хората, да ги заредим емоционално, да се чувстват щастливи, свободни, безгрижни. Подготвили сме вълнуващ музикален микс с непреходни послания, като ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни“, отбелязва фронтменът на „Тангра“ Борислав Мудолов, популярен повече като Боби Косатката, цитиран от „Event Masters“. Организаторите обещават да осигурят за концертите въздействаща сцена, с впечатляващи светлинни и огнени ефекти.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук