„Сините феи“ с първа тренировка в „Булстрад Арена“

0
1659

Отборът е във финална фаза на подготовка за международния турнир “Русчукъ 2015”, който започва утре, 25 септември. Участие ще вземат някои от най-добрите отбори от Сърбия, Румъния и България – “Шумадия” (Крагуевац), “Шепши” (Сфънту Георге) и “Нефтохимик 2010” Бургас. От 17 ч. в първия турнирен ден любителите на баскетбола ще могат да наблюдават мача между “Нефтохимик 2010” и “Шепши”. Два часа по-късно ще започне срещата на „сините феи“ с “Шумадия”. Между двата мача ще бъде официалното откриване на турнира.

dunav8806_trenirovka_zala04“Не сме свикнали да играем в толкова голяма зала. Надяваме се, че адаптацията на момичетата ще е бърза. Най-важното е, че и зрителите, които гостуват в тази зала, ще се чувстват много комфортно. Разположението на трибуните е такова, че всеки може да избере най-доброто място за себе си”, сподели треньорът Георги Божков.

В залата вече е монтирана новата спортна настилка, кошове, както и информационните LED екрани.

Продажбата на билети е в ход, а за тези които не са закупили предварително такива, ще могат да го направят и на място на касите на модерното съоръжение в часовете преди самите мачове.

Пропуските ще са с цена 6 лв., като отново ще са дневни и с тях любителите на баскетбола ще могат да наблюдават по два мача.