Синулан Форте – за максимална грижа на дихателните пътища

0
дихателни пътища

Още от първия ден на появата на бебето пред родителите стоят куп тревоги. Безспорно грижата за здравето е основен приоритет и набавянето на медикаменти, които да бъдат напълно безопасни и подпомагащи развитието са на преден план. Една от причините неонатолози да препоръчват синулан форте е, че продукта е предназначен за поддържане и профилактика на носната лигавица. Освен това ефективността на препарата е свързан с облекчаване на възпалителни процеси като ринит, синузит и назална сухота.

Какво е Синулан Форте?

Много пациенти смятат, че всички капки или спрейове за нос вършат една и също работа. Основната им задача е да отпушат носа при хрема или пък да окажат въздействие върху овладяването на секрецията при течащ нос. Но това е всеобща заблуда, която производителя Stada Arzneimitteln AG успява да обори, тъй като Синулан е изотоничен разтвор, с комплексно и благоприятно въздействие върху носната лигавица.

Активните съставки са:

  • Captomucil®- хитозан извлечен от гъби: Муколитично действие без риск от алергична реакция;
  • Dexpanthenol (витамин В5)- Овлажнява носната лигавица и действа успокояващо;
  • NaCl (сол) и вода – допълнително помагат за втечняването на муцина;
  • Аромат мента- подобрява поносимостта на разтвора.

Използването на продукта предпазва от развитието на вирусни инфекции както и подпомага дишането при запушен нос както при наличие на алергени така и други патогени. Със сигурност много родели на бебета и деца се доверяват на Синулан като една от безопасните възможности за профилактика и грижа при трудности с отделянето на натрупани секрети.

Със сигурност в аптечната мрежа се предлага огромен набор от продукти за отпушване на нова и лечение на редица проблеми с носната лигавица. Въпросът е в това да съумеете да изберете най-доброто решение, което би подпомогнало облекчаването на симптомите без риск от странични реакции, съветват от NewHub.BG Бургас. Именно поради това в грижата за най-малките се препоръчва именно Синулан Форте като продукт с безупречни качества.

Оптимална грижа за здравето

Пациентите във всяка възраст се нуждаят от медикаменти, които могат да бъдат използвани спрямо възможностите за прием. Особен приоритет на серията продукти от Stada Arzneimitteln AG е, че освен назален спрей за поддържане състоянието на носната лигавица се предлагат още по-щадящи продукти, които могат да се прилагат на пациенти според тяхната възрастова категория.

Отлична поносимост и добро клинично решение се наблюдава при:

  • Синулан Форте джуниър пластири. Продукта представлява пач лепенки, които се залепят на дрехите като постепенно от затоплянето от температурата на тялото се освобождават изпарения от етерични масла. При вдишване се наблюдават облекчаване на симптомите и подобряване проходимостта на дихателните пътища. Екстрактите от портокал, розмарин, евкалипт, бял бор спомагат за втечняването на назалния секрет и изхвърлянето му по естествен път от организма;
  • Сироп. Това е една перфектна комбинация от растителни екстракти, които допринасят за оптималната функция на дихателните пътища. Подобрява имунитета и съдържа биотин за нормалното състояние на лигавиците. Благоприятен е при дразнене в гърлото, кашлица и запушен нос;
  • Таблетки за смучене. Още една безупречна формула, която се грижи за здравето на носната лигавица и гърлото. Продукта има защитно действие върху бронхите и синусите, а също така ефективно облекчава симптомите на хрема и кашлица. Друг съществен приоритет е способността за подпомагане на отхрачването при заседнал жилав секрет.

Благоприятното въздействие на продуктите от серията Силан Форте е гарантирано. Комбинацията от растителни екстракти  подпомага облекчаването на заболявания, засегнали дихателните пътища.

Дозировка

Що се отнася до дозирането на лекарствата пациентите трябва да знаят, че съобразно типа на продукта от серията е приложена листовка, в която точно са описани методите на приложение. В случай, че вашия лекар не е предписал друго спокойно можете да се ръководите от начините на употреба и дозировка, които са описани на опаковката или в листовката към всеки препарат.

Обърнете внимание на възрастовите категории, за които лекарствата са предназначени за да избегнете нежелани странични реакции.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук