Скандалът „Костинброд“ – инспириран?

1
Печатница
Печатница "Мултипринт"

pismo_glav_prokuror02Това пише в писмо, разпратено по имейла до медиите. Писмото е подписано от Борислав Сарафов, както се казва зам.-главният прокурор на България и от „група достойни прокурори“. То касае съботната акция на прокуратурата в Костинброд, при която бяха иззети бюлетини от печатницата там. Към него са прикачени копия от четири документа, сред които сигналът на Мая Манолова и обясненията на собственика на „Мултипринт“ Йордан Бончев, както и други служители на печатницата, от които е видно, че не става дума за опит за фалшификация на вота, а за технологичен брак. На пръв поглед приложените към писмото документи изглеждат абсолютно автентични, с входящи номера, подписи, печати, резолюции.

pismo_glav_prokuror01„От години българската прокуратура се използва като боксова круша, удобен виновник, репресивна томахавка за разчистване на политически сметки. На тези избори обаче чашата преля, помията замириса много и вместо като арбитър, българската прокуратура зае ролята на съдник, изпълнител, лакей на политико-олигархичната прослойка. Прокуратурата стана фактор в решаването на изборите,” пише в писмото. В него се посочва, че в края на предизборната кампания прокуратурата е била употребена от „политико-олигархичната прослойка” с разкритията за установените 350 000 броя бюлетини, готови за експедиция.

„Нищо в Костинбродския случай не е вярно, нито времето, нито броя на бюлетините,” пише в писмото. „Правим това, защото сме притискани да мълчим, заплашвани дори с физическа саморазправа,” се посочва още в текста.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Това са комунистите. НАЛИ ГИ ИСКАШЕ НАРОДА СЕГА ДА СИ ГИ ЧУВА.НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук