След бляскавата премиера: „Гладен съм“ – за свободно ползване

0
244
След бляскавата премиера

След бляскавата премиера в Networx Jazz лятното парче „Гладен съм“, официален саундтрак на спектакъла „Три сватби и едно възкресение“ на режисьора Ивайло Ненов вече е достъпно в Youtube.

Песента е в изпълнение на Ваня Георгиева, Юлиян Петров („Скъпи наследници“) и Sergie Avas, а като бек вокалисти се включват София Бобчева („Скъпи наследници“) и Дайана Михайлова. Клипът е сниман изцяло в Русе, като са подбрани едни от най-емблематичните и колоритни места в центъра на града. „Гладен съм“ е леко и свежо лятно реге, поднесено с много настроение и чувство за хумор.

Събитието предизвика голям интерес, а Networx Jazz, където се състоя промоцията едва побра всички желаещи да изгледат премиерата на клипа. В партито се включиха много артисти, които представиха свои авторски парчета, скечове и импровизации. „Гладен съм“ беше изпълнено за първи път на живо в освежаваща акустична версия. На гостите на промоцията беше представен и атрактивен видео мейкинг към парчето.

Уникалността си парчето дължи не само на свежия хумористичен поглед към вечната тема за глада, но и на факта, че е родено в театъра и препраща към сюжета на един спектакъл. А благодарение на момчетата от Camera Creative, заснели видеото, „Гладен съм“  излиза от рамките на театралната сцена и заживява свой собствен живот.