След Нова година стартира пробива край „Кауфланд“

4

Това каза пред журналисти кметът на Русе Пламен Стоилов. Срокът за обжалване решението на Комисията за защита на конкуренцията вече е изтекъл. До момента в Общината няма постъпила информация за подадени „надграждащи“ жалби, такава няма и на интернет-страницата на комисията.

При тази ситуация непосредствено след новогодишните празници ще започнат практическите дейности по реализацията на този важен инфраструктурен проект, каза градоначалникът. Съгласно приетия линеен график в началото на пролетта ще започне и реализацията на проекта за разширяване на бул. „Тутракан“. Без развита инфраструктура икономиката на града няма бъдеще, категоричен е Стоилов.

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. Къде я вижда тази икономика и с какво ще ми помогне „развитието на инфраструктурата“ да ми се напълни джоба?! 500м улица да няма да осигури 2000 работни места за поне 20 години? То за пробива беше ясно, че всички духат супата само кмета и компания ще са сити. Споменете за здравословното състояние на главния архитект и също за градинката пред „Хр.Ботев“ как вървят нещата.

  2. Кмете,кмете,вятър те вее на бял кон! До кога ще ни заблуждаваш с поредните си лъжи? Свърши нещо и кажи,направих го! Твойте трикове с обжалвания,с търсене или на пари, или на изпълнители остаряха и няма да те дотътрят до края на мандата. Очаквам като мине известно време,пак да претоплиш темата със спортната зала например или пък с лъжлива реконструкция на бул.“Цар Освободител“.

  3. Няма държава по света, където да се започне проект, без да е представен на общественото внимание. И без да е одобрен от комисия защитаваща интересите на хората.
    Надяваме се само този проход да стане бързо и да е качествен. Ясно е че пак ще се лапат здраво пари и ще се появят нови свръхлуксозни автомобили пред общината. Но поне да стане читаво и бързо всичко. И да не се налага пешеходците да минават през гарата и после по околовръстното само за да преминат от „Ялта“ до „Олимпи Панов“.
    Лошото е че тук само си изливане яда. И никой не ги чете тия мнения.

  4. joko ти си в България. Тука всичко е задкулисно и явно сега разбираш за този пробив и за „малките тайни“ покрай него. Но става въпрос за парички и няма как да не покрият и потулят всичко. Колкото по-тихо става толкова по-добре е за тях. А за качеството… дано си забелязал ясната пътна маркировка в мъглата 🙂 Ама сме си свикнали на дупките, мизерията, мрака и некачествените ремонти по улиците ни. Дано доживеем да видим нещо свършено без да са отделени средства от него и да има едно нещо с което да кажат – Да направихме нещо и е здраво! Весели празници и май всички сте наясно, че малките хора в България винаги духат супата.