Спасяват Русе от жилещата напаст

8

Дезинсекцията се извършва в късните часове на деня по график, подготвен от общинска администрация. Снощи автомобилът на частната фирма „Санси“, която въпреки проблемите с обществената поръчка,извършва пръскането, обработи зелените площи в централната част на града.

Предстои третиране на междублоковите пространства и градинките в кварталите „Дружба“ и „Чародейка“. След това ще се пръска в  Средна кула, Образцов чифлик, ДЗС, Долапите, Басарбово, Мартен, Сандрово и Николово.  От фирмата са категорични, че няма да спрат с дезинсекцията, докато не се унищожи цялата популация на комарите в района.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

8 КОМЕНТАРИ

  1. нищо не правят само отбиват номера комари много ама общинарите спят и кмета

  2. Айде стига с този „един и същи“ квартал. Много ясно, че във ВСЕКИ ЕДИН квартал има „междублокови пространства“.

    100 пъти повече комари в Русе (http://bit.ly/YhyAFW) – 26.06.2012г. Deti, нещо миналата година да не си била тук, нещо!?

    Контакти с фирма „Санси“: http://bit.ly/18fxWgg

  3. Само лъжат, ако пръскаха наистина нямаше да има комари. Навън е ад.

  4. Хм,те добре започнаха,ама нейсе,като се разхождам покрай неокосената трева чак лошо ми става,пълно е с комари,явно ще трябва да пръскат всяка седмица май,иначе оттърване няма,такава напаст не съм виждала,то все има комари,ама като тази година не,първо да бяха ососили тревата а после да пръскат,инак файда йок!

  5. И в „Здравец-изток“ има градинки и междублокови пространства.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук