Спектакъл на Камен Донев дариха Лечебни заведения „Медика“ за Деня на българския лекар

0
388
Спектакъл на Камен Донев

Със спектакъл на Камен Донев Лечебни заведения „Медика“ поздравиха всички лекари и медицински работници по случай Деня на българския лекар.

Над 600 приятели и служители на Лечебни заведения „Медика“ изпълниха Голямата зала на Доходното здание за да се насладят на Възгледите на един учител за всеобщата просвета“. Представлението им бе подарено от доц. д-р Кирил Панайотов – управител и неговата съпруга – Алисе Муртезова, административен директор на Лечебни заведения „Медика“, по случай професионалния им празник

Началото на Лечебни заведения „Медика“ е поставено през 2003 г. За изминалите години екипът е извървял дълъг професионален път, до разрастването си до над 1000 служители в различните структури. За пръв път в България “Медика” внедрява монголската традиционна медицина, а в Русе вече се поставят сложни пейсмейкъри – кардиовертер дефибрилатори.

Ръководството на „Медика“ не работи само в направление нововъведения и технологии, но и развитие на човешкия фактор. Всяка година привлича редица специалисти на световно ниво, грижи се за професионалното усъвършенстване на служителите си от всички нива и развива информационни кампании за обществото. За трета поредна година доц. д-р Кирил Панайотов и Алисе Муртезова подаряват и представления на известни българи, като храна за размисъл и наслада за душата на своите служители. Както лекарят е длъжен да каже истината, дори неудобна, пред своите пациенти, така и по време на двучасовото представление Камен Донев комбинира и поднася по най-подходящия начин, с хумор, с песен, с танц, наболелите проблеми в културата на днешното общество.