Спецоперация срещу битовата престъпност и престъпления, свързани с политическите права в Русенско

0

Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност и престъпленията, свързани с политическите права на гражданите, се провежда днес в Русенска област

В нея са включени служители на секторите „Противодействие на криминалната престъпност“, „Противодействие на икономическата престъпност“ и „Пътна полиция“ при областната дирекция, районните управления в Бяла, Ветово, Две могили, Сливо поле и Зоналното жандармерийско управление – Русе. В рамките на операцията те ще работят паралелно на територията на различни населени места в областта.

На възлови места в региона са изградени контролно-пропускателни пунктове. Извършват се засилени проверки на превозни средства, лица, търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, обществени места, частни адрес и др. Работи се по установяване на извършители на престъпления, издирвани лица и МПС, на вещи и предмети, обект на престъпни посегателства, проверка по постъпили сигнали, на водачи за управление на МПС в нетрезво състояние, след употреба на алкохол и упойващи вещества или от неправоспособни, както и други нарушения и престъпления.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук