Спират движението на кръговото край Бяла на 14 юли

0
Затруднено е движението

Движението по кръговото кръстовище на пътя Русе – Велико Търново в района на гр. Бяла ще бъде спряно на 14 юли от 8:00 до 20:00 часа съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Причината е преасфалтиране на участъка и необходимостта да се спазят всички технологични изисквания при полагането на износващия асфалт.

Осигурен е обходният маршрут по направлението Русе – Велико Търново, който ще е по пътя Русе – Обретеник, пътя Обретеник – Ценово, пътя Ценово – Бяла и продължаване по пътя Бяла – Велико Търново, и обратно.

Трафикът от Свищов за Попово ще преминава по пътя Вардим – Караманово – Ценово, пътя Ценово – Обретеник, пътя Обретеник – Борово, пътя Борово – Пет кладенци, пътя Бяла – Попово, и обратно.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената пътна сигнализация, предупреждават от АПИ.

На възловите кръстовища екипи на „Пътна полиция“ и сигналисти ще насочват шофьорите към обходните маршрути. През кръговото кръстовище ще бъде разрешено преминаването на линейки, противопожарни автомобили автобуси на градския транспорт и автомобили на жителите на кв. „Гара Бяла“.   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук