Среща със звездите от „Диви и щастливи“ в Русе!

0
„Диви и щастливи“

Най-новата романтична екшън комедия „Диви и щастливи“ могат да видят русенци в петък, 22 ноември.

Освен че ще видят лентата преди официалната й премиера, която ще бъде на 30 ноември в Лондон, русенци ще имат възможност да се срещнат на живо с любимите български актьори Яна  Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, които са част от творческия екип, на чаша вино в приятна обстановка.

Началото на срещата е от 18 часа в кино „Култура”.

С лек  и свеж тон филмът засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие.

Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са две обикновени жени с обикновени професии и пречупени мечти. Нелепа ситуация ги принуждава да се справят със собствените си страхове, като се втурнат презглава в лудо приключение и борба с предизвикателствата на живота. Бягайки от закона, двете успяват да преоткрият себе си и да повярват във възможностите си.

В лентата,  която тръгва по всички български кина от 29 ноември, участват още международно признатите звезди Базил Айденбенц, и Бен Крос.

„Диви и щастливи” ще ви държи под напрежение от началото до края. Не пропускайте това преживяванe – заслужава си!

Филмът е сниман на най-красивите места в София, Варна, Велико Търново и Русе. Режисьор: Мартин Макариев. Сценарист: Борислав Захариев.