Среща за иновации и международно сътрудничество в сектора на агро храните

0
37
Покана за участие в среща

Покана за участие в среща, посветена на иновациите и международното сътрудничество в сектора на агро храните, отправя към всички заинтересовани лица Бизнесцентърът за подпомагане на малки и средни предприятия в Русе.

Срещата ще се проведе на 28 юни 2019 в хотел „Рига“ в Русе. Специален гост–лектор на събитието ще бъде г-жа Антиголена Фолина, докторант в Аграрен университет – Атина, Гърция. Тя ще направи презентация за отглеждането и използването на растението стевия като натурален подсладител.

В програмата на срещата са включени и актуални теми, като оценка на интелектуална собственост и трансфер на интелектуални продукти, възможности за сертифициране и качествен контрол в сектора, съдействие за намиране на чуждестранни партньори чрез мрежата Enterprise Europe Network и чрез платформа за сътрудничество с Гърция, Албания и Кипър, както и представяне на обучителни модули,  маркетинг проучвания и други полезни инструменти. Участниците ще имат възможност и да поставят конкретни въпроси и обсъдят практически решения в индивидуални разговори с експертите.