Стилян Гроздев се завръща на подиума  

0

След година отсъствие заради тежка контузия Стилян Гроздев се завръща на подиума. 

Това съобщиха от ТСК “Русе”. Стилян ще бъде част от групата на русенския клуб, която ще вземе участие в започващия утре в Хасково втори кръг на Държавното отборно първенство по вдигане на тежести. Групата ще бъде водена от треньорите Кръстина и Радослав Атанасови и в нея са включени над 25 състезатели в почти всички категории на Държавното отборно първенство – момчета, момичета, кадети и кадетки до 15 г., кадети и кадетки до 17 години, юноши, мъже и жени. 

Двама от русенските състезатели, които са и част от националния отбор по вдигане на тежести, вече са записали своите индивидуални резултати. Ангел Русев и Надежда-Мей Нгуен продължават с подготовка си за Световното първенство за мъже и жени, което ще се проведе в Колумбия през декември, заедно с останалите национални състезатели.  

В първия кръг, русенските състезатели записаха добри постижения, които ще се постараят да запазят и във втория кръг. Според регламента, класирането в различните възрастови групи ще бъде на база на индивидуалното представяне на всеки от състезателите по клубове. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук