Стоилов с 8 номинации за „Кмет на годината“

1

Тази година управниците се състезават за постигнатото през целия мандат 2011-2015. След първото „сито“, което приключи на 10 август, Стоилов продължава борбата в 8 категории в групата „големи общини“.
Освен в най-престижните – „Кмет на годината 2011-2015“ и „Кмет на гражданите“, русенският градоначалник е още сред претендентите в категориите „Инвестиции и заетост“, „Популяризиране па местния туризъм“, „Пълноценна жизнена среда“, „Здрави жители“, „Иновации. наука и образование“, „Развита инфраструктура“;
Желаещите да дадат своя вот могат да го сторят ТУК. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 11 септември от 23:00 маса н хотел ..Маринсла“ н София. Тогава ще бъдат обявени и почетните награди „Кмет па Европа“ и ..Кмет на България“, носителите на които ще бъдат определени от специално жури.

1 коментар

  1. Какъв кмет, какви номинации бе? Превърна града ни в археологически разкопки!!! Вижте му залата, вижте му „подлеза“ на кръговото! Спомнете си и за двете Златки във фонтана при гимназия „Хр. Ботев“! За плочките по „Александровска“ пък да не говорим!

    Този тук http://vbox7.com/play:1ba19660b6 е кмет на място, ама не краде…