Стоян от Разград се нуждае от пари за лечение

0

Зов за помощ от Разград – 29-годишният Стоян Стоянов е диагностициран с тежко онкологично заболяване се бори за живот си със скъпоструващо лечение в чужбина. Близки и приятели на Стоян започват дарителска кампания за набиране на средства. .

Стоян се лекува в болница в болница в Турция. С диагноза нехочкинов лимфом лечението на младия мъж е сложно и скъпоструващо.

„Състоянието му не е много цветущо в момента, защото има страшно много поражения, които са вътре в стомаха, с които се борят хирурзи, хематолози. Имайки предвид всичко през което мина, той смята, че ще се оправи, че скоро ще си дойде и единственото което го тормози, че не може да яде и не е ял вече сигурно два месеца“, разказа приятелката му Йорданка Йорданова.

Благодарение на дарители вече са събрани над 30 00 евро, но за лечението на Стоян зад граница, ще са нужни още много средства – непосилни за семейството и близките му.

Близките на Стоян очакват новата оферта от турската болница, но се очаква да са необходими още няколко десетки хиляди евро.

СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА: IBAN BG22 STSA 9300 0025 9728 99

BIC: STSABGSF

ТИТУЛЯР: Теменужка Пенчева Борисова /майка на Стоян/