Студенти от Русенския университет обявени за „Студент на годината“

0

Двама студенти от Русенския университет бяха обявени за „Студент на годината“ в XVI издание на едноимения конкурс, организиран от Националното представителство на студентските съвети.

Александра Клименко, 4 курс от специалност “Финансова математика”, спечели приза Студент на годината в категория “Природни науки, математика и информатика”.

Ангел Георгиев, 3 курс в специалност “Растениевъдство”, спечели приза в категория “Аграрни науки и ветеринарна медицина”.

от журито на второ място в категория “Докторант на годината”. От висшето училище припомнят, че през 2018 г. Слави беше отличен като „Студент на годината“.

Националният приз „Студент на годината“ се учредява в началото на 2006 г. по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в България. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование. Тази година кандидатури от русенската Алма Матер подадоха над 10 студенти и докторанти.

Най-добрата агенция за подбор на персонал