Сугарев постъпи в болница, четири от децата му се присъединиха към гладната стачка

1

Това съобщи директорът на лечебното заведение д-р Костадин Ангелов. По думите поетът е приет в задоволително общо състояние и към момента няма никаква опасност за живота му.

Междувременно шестте деца на Едвин Сугарев обявиха чрез писмо до медиите, че започват гладна стачка в подкрепа на баща си. „Ние, Борис, Ела, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, се обръщаме към теб като твои деца с желанието да заявим своята съпричастност към безкористния ти жест и решителност. Въпреки молбите, които отправиха към тебе интелектуалци, общественици и граждани чрез множество писма, решението ти да продължиш беше твърдо и затова днес, на двадесет и втория ден от началото на протеста ти, ние, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, започваме гладна стачка в знак на съучастие в твоя граждански жест. Не приемаме да живеем в общество, в което той – както и протестът на хилядите българи – не осъществява своето предназначение. Въпреки съвета ти никой да не те следва в това гладуване решихме, че не можем да те оставим сам, и се присъединяваме“, пише в писмото.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Тоя ненормален евреин пак с чалъмите си тръгна, че да гладува даже сега да си плати за лечението, защото умишлено си влошава здравето и касата ще му плаща, да го закарат в психиатрията на 4 километър да го лекуват там за да му стане ясно, че не е той най-важния в тази държава!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук