Danube Sunset Sessions ще разтърси Русе за втори път

0
Sunset Sessions Vol. 2
Sunset Sessions Vol. 2

Danube Sunset Sessions – Vol.2 (Live from Pulp Fiction Beach Bar)

Да се срещнем на залез?

Приятелска среща на живо и виртуално, музикално преживяване, време и място за семейни забавления – всичко това събира второто издание на DANUBE SUNSET SESSIONS, което ще се случи утре, 10 септември, от 18:00 в Русе, на Кея.

Идеята по реализацията е на съвременния артист Андрей Тотев, вдъхновен от чудесните русенски залези край голямата европейска река. Бих се радвал хората да се срещнат на живо и в приятна атмосфера на открито, а приятелите, които са далеч от Русе, да съпреживеят това във виртуалния свят, обяснява Андрей Тотев.

Дизайнът на визията е на Media Frames. Видеореализацията осъществява Арена Медиа. Група за детски театър „Камила“ разширява детските хоризонти с предизвикателството към най-малките да рисуват залеза в реално време. Компанията Networx осигурява интернет свързаност за виртуалната част. Beach Bar Pulp Fiction е домакин на събитието, което ще се случи в пространствата край фигурите от Международния фестивал на пясъчните скулптури Русе 2016.

Музикалната селекция на този петчасов микс е на RudeBrutal (Андрей Тотев) и DJ Groovy George (Георги Дамянов).

Картината за стрийминга ще идва от няколко камери, които ще следят и самия залез на Слънцето, и артистите, и гости и участници. Към това ще се добави и впечатляваща селекция от близо 100 снимки на русенски залези, изпратени от приятели на събитието във Фейсбук.

В утрешната вечер астрономическият залез се очаква в 19:35 ч., но в Русе реално явлението ще се наблюдава с около десет минути изместване по-рано по географски причини, издават организаторите. На живо или във виртуалния свят – всички са добре дошли!

Събитието се осъществява с подкрепата на:

Събитието във Facebook: https://fb.me/events/1097044443698859/

Гледане онлайн: https://chew.tv/rudebrutal/danube-sunset-sessions-vol2