Светлините на Коледната елха блеснаха в Русе 

0

Светлините на Коледната елха бяха запалени днес в Русе. В празненството се включиха състави от Общинския детски център за култура и изкуство и ФТТ „Найден Киров.  „Не спирайте да вярвате в чудеса, защото те са навсякъде около нас“, каза пред присъстващите кметът на общината Пенчо Милков.   

Новото коледно дръвче е 7-метрово, засадено е преди години пред административната сграда. Красят го 1300 лампички и над 400 топки и коледни елементи. Специално изградена конструкция ще предпазва елхата от увреждания. Идеята е всяка година празничната декорация да се допълва.   

Паралелно грейнаха светлините и в зоната на традиционния Коледен базар, който тази година се намира на пл. „Свобода“. Украсата му включва три коледни арки и кът за снимки с 10 обемни фигури. Атмосферата се допълва от ефектно осветление с LED лампи, пресъздаващо небе. Украсени са и 28-те павилиона на базара. За празничното настроение на русенци са разположени фоторамки за снимки, кът с пейки и обемни подаръци и коледна сфера „топка за елха“. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук