Търговци палят локално парно посред лято, горят контрабандни цигари

0
контрабандни цигари

Спектакълът се разиграл в петък следобед. Докато 55-годишният А.Н., представящ се като съпруг на собственичката измислял всякакви трикове, за да не допусне служителите на Митница Русе и полицаи от Разград да извършат проверка в къщата, въпреки 30-градусовата жега 18-годишната дъщеря на собственичката разпалила локалното парно и усърдно мятала стекове с контрабандната стока в камината.

Когато най-сетне митничарите успели да влязат в къщата, в коридорите се стелел гъст пушек и миризма на изгоряло. Камината за локалното парно в мазето бълвала дим, а в камерата се виждали следите на тлеещите стекове. Оказало се, че дъщерята на собственичката е била вътре през цялото време и по думите й си запалила парното, за да си стопли вода…

При последвалото пълно претърсване на имота, са открити и 110 литра ракия. А.Н. признал, че алкохолът е негов, но не можел да представи документи за произход и платен акциз.

Съставен му е бил акт и алкохолът е иззет. Лабораторни проби ще определят размера на наказанието, коментираха от Агенция Митници.

На собственичката на магазина са били съставени два акта, тъй като освен че продавала нелегални цигари, обекта изобщо нямал разрешително за търговия с тютюневи изделия.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук