Таксиметров шофьор убит от клиент в с. Николово

Автор:
14 мар. , 2017   Video

Клиент убил шофьора на таксито, с което пътувал, научи ТВН.

Информацията беше потвърдена от полицията в Русе. Инцидентът станал около 4,30 часа тази сутрин в с. Николово. Окървавеното тяло на таксиметровия шофьор било открито малко преди изхода за с. Просена. По ирония на съдбата, кървавото престъпление било извършено на метри от гробищния парк на селото. На 50-ина метра от него бил автомобилът. Извършителят е избягал и се издирва. Не са известни мотивите за престъплението, не е открито и с какво е извъриено убийството.

В момента тече оглед от полицията. Работи се по всички възможни версии. Не се изключва врояятността таксиметровият шофьор да е станал жертва на наркоман, заради оборота.

Таксиметров шофьор убит от клиентПо информация на ТВН около час преди подаването на сигнала за инцидента в диспечерския пункт на таксиметровата фирма, към която работел убитият, изгубили GPS-връзката с него. Все още не е изяснено по какви причини – дали GPS-ът е бил изключен съзнателно или връзката се е изгубила заради пресечения терен, в който се намирало таксито.

Според кмета на Николово Марийка Генова, малко вероятно е убиецът да е жител на селото. В Николово, по думите й, не живеели хора с криминални наклонности.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.