Телефонен звън разкри убийство и самоубийство

1

Около час и половина след полунощ вчера млад мъж подал сигнал на тел. 112, че докато разговарял с приятелката си по мобилен телефон, същата изпищяла и връзката с нея прекъснала. Незабавно били проведени издирвателни мероприятия, в резултат на които в къща на бул. „Липник“ 65а бил открит трупът на изчезналото момиче, с прободна рана на него. При последвалия оглед в приземния етаж на къщата бил намерен трупът на живеещия на адреса 32-годишен мъж.

Както „Русе нюз“ първи съобщи, единият труп е на 20-годишната Пламена С., която нейни приятели от няколко дни издирваха чрез Фейсбук. По неофициална информация, по тялото на младата жена имало следи от насилие, преди убийството е била изнасилена. В момента криминалисти от ОД МВР в Русе извършват вторичен оглед на мястото на трагедията. По неофициална информация, убиецът се казва Джалил, бил е криминално проявен, изтърпявал е присъда в затвора.

Работата по изясняване на случая продължава, образувано е досъдебно производство.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

1 коментар

  1. Ти в ред ли си Христина, как така тръгваш след някого като не те иска? Това се нарича следене, пък и знае ли момчето, че ще я нападат? Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук