Тенисисти от 9 държави ще се борят за $ 20 000 в Русе

0

Професионални тенис играчи от девет държави ще си оспорват наградния фонд от $ 20 000 на Международния турнир за мъже „UTR Tennis Pro“, който започва днес в Русе.
Надпреварата, организатор на която е Тенис клуб „Приста 2011“ ще се проведе на Общинската тенис база в Парка на младежта. Най-много са представителите на България (7) и Румъния (6). Наред с тях, в турнира ще се включат и състезатели от Великобритания, Кипър, Гърция, Русия, Украйна, Казахстан и Молдова. Тенисистите ще бъдат разделени на групи от по четири състезатели, в които ще се срещнат по системата „всеки срещу всеки“, а на базата на резултатите от груповата фаза ще се определят и двойките за директна елиминация.
Сред българските участници личат имената на Димитър Лазаров и младите надежди на българския тенис Динко Динев и Янаки Милев, които бяха част от разширения състав на националния отбор за световното отборно първенство за мъже Davis Cup през месец март в мача срещу Парагвай. Русенската тенис школа също ще има свой представител в турнира в лицето на Самуил Конов.
Мачовете започват утре в 8 ч. на тенис кортовете в Парка на младежта и при благоприятно време се очаква да приключат в неделя, 19 юни. Входът за всички желаещи да наблюдават надпреварата е свободен.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук