Теодор Цветков ще плува 24 часа нон-стоп

0
Теодор Цветков започна

Към ново предизвикателство се насочва известният с множеството си благотворителни изяви русенец Теодор Цветков.

В събота, 21 май, той ще плува 24 часа нон-стоп, като необходимите храни и напитки ще приема докато е във водата, плувецът. Стартът ще бъде в 19 часа на 21 май, в басейна в Спортното училище.

Докато продължава плуването му, до него ще бъде д-р Христо Метев – човекът, който го напътства във всяко отношение. „Екипът ми също ще е на място, за да ми дава кураж и да помага логистично това събитие да се реализира – допълни Цветков.

Теодор планираше това лято да преплува Черно море и започна усилена подготва за това изключително постижение, но изявата му беше отложена заради войната в Украйна.

Заради бойните кораби е не само опасно, но и няма да получа разрешение да плувам. Не съм се отказал от идеята, само се отлага. Така ще имам възможност да се подготвя още по-добре и организацията да бъде отлична”, каза Теодор. През 2018 г. той влезе в Книгата за рекорди “Гинес”, след като преплува 10 километра с една ръка за 5 часа и 13 минути. Рекордът бе поставен в езерото в лесопарк “Липник” край Русе.

Проявата се осъществява с подкрепата на Община Русе, УМБАЛ „Медика – Русе“, Be healty, Rotary club Ruse, SMG, IARS и, разбира се, TEAM TSVETKOV“.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук