Тежка катастрофа със загинал под Охлюва

4
14301
19 годишен, с 5 дни шофьорски стаж

Инцидентът станал около 14,45 часа днес. При изпреварване в платното водещо към изхода на Русе лек автомобил „Хонда“, в който, по неофициална информация, пътували майка и син, се блъснал в друга кола. След удара „Хонда“-та, която явно се е движелa и с много висока скорост, се ударилa в колоните на моста, след което се запалилa. За скоростта на движение говори фактът, че колата е отлетяла на близо 50 метра от моста.

katastrofa_ohlyuva-bmw02При инцидента на място загинал 23-годишният водач, пътуващата с него жена е откарана в болница с автомобил на Спешна помощ. По информация от болничното заведениe 45-годишната жена е с контузия на главата и на единия крак.

Пътуващите в другата кола баща, майка и син веднага излезли, за да помогнат на пострадалите в горящата “Хонда”. Срязали колана на 45-годишната жена и я извадили, а с пожарогасител са се опитали да потушат огъня.

На мястото на инцидента били изпратени и 2 противопожарни автомобила, които загасили горящата кола.

Движението в района е отцепено, екипи на полицията изясняват причините за произшествието.

4 КОМЕНТАРИ

  1. За да се разбие някой в колоните,с колко е минал покрай училището,където има знак 40? Минавам често с 40-45 и ме изпреварват с видима скорост 80-90,включително и ТИР-ове.

  2. А, бе хора запомнете, че два пъти смърта не дава шанс, къде сте тръгнали да се трепете?

  3. Правата отсечка предизвиква водача да натисне педала…Често се случва да се гонят в посока Метро, че и в другата посока…Днес беше и мокър пътя и колко му трябва…жалко…
    Бяха се събрали доста сеирджии на моста, той по скоро приличаше на паркинг-макар да е забранено да се спира на мост…