„Тойота“ и „Голф“ станаха куп ламарина

3

katastrofa_drujba37Инцидентът станал малко преди обед на кръстовището на бул. „В. Левски“ и ул. „Даме Груев“ в ж.к. „Дружба“ 3. Точно на светофара там „Тойота“, която се движела в посока бул. „Г. Делчев“ била ударена от движещия се по „Даме Груев“ „Фолксваген“. В момента експерти на полицията изясняват кой от двамата водачи е нарушил правилата за движение и е станал причина за инцидента.

katastrofa_drujba58При удара е пострадал тежко 33-годишният водач на „Тойота“-та. Той е откаран в „Спешна помощ“ с контузии на главата и по тялото. По първоначална информация, опасност за живота му няма. Водачът на „Голф“-а се отървал без видими контузии. Двата автомобила обаче са почти напълно разрушени и приличат повече на купчини ламарини. За силата на удара говори и фактът, че отломки от двете коли са разпилени в радиус от почти 10 м.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Така и не се научихте да карате ! Всички си мислите, че като имате по 10 години стаж зад волана и сте богове 😀 И 80 години да имате стаж пак не е гаранция, че няма да “ лапнете “ някое дърво ! К’во толкова бързате с тия кошници не ми е ясно ? По ли се морите от това да ходите пеш, че бързате ? Стоите на топло вътре, не ви вее, не ви вали…айде мислете с тия пъпеши и не знам какви още там овошки имате по раменете.. пффф

  2. При 50км/ч толкова намачкани няма как да са 🙂 Много глупаво кръстовище – има 8 сек в които незнам как се минава. Има нижда от пренастройване на този светофар.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук