Третокласници показаха забавната страна от изучаването на английски език

0
1596

Под надслова “LEARNING ENGLISH IS FUN “ /“Ученето на английски е забавление”/ децата от полуинтернатната група представиха напредъка си в усвояването на езика, говорим от над един милиард души по света. Учениците показаха пред своите близки и учители, че са навлезли в тайните на Шекспировия език. С помощта на техните преподаватели и по-специално на възпитателя на групата Лозана Узунова те разказаха как точно са навлезли в дебрите му. Децата представиха със стихчета и броилки колко забавно може да бъде изучаването на чужд език.

Много детски песнички, които са научили през учебната година, разведриха гостите и ги заразиха с невероятно настроение. Третокласниците показаха и артистизъм в различни весели случки и драматизация на приказката „Трите прасенца“. Малчуганите поддържаха настроението на своите гости с танци на любими популярни хитове.

В тържествената атмосфера децата показаха вдъхновение и въпреки вълнението изявиха готовност да продължат и в следващата година изучаването на английския език. Всеки чужд език отваря нов широк прозорец към един друг свят, към една непозната страна и към различна култура, знаят вече третокласниците от СОУ „Възраждане“ в Русе.