Трима дебютанти сред русенските депутати 

4

Трима от новоизбраните депутати от 19 МИР в Русе за първи път ще прекрачат прага на пленарната зала в Народното събрание.  

Това са областният председател пред областен председател на СДС в Русе Драгомир Драганов, представителят на “Възраждане” Златан Златанов” и на „Демократична България – обединение“ Иван Белчев. 

64-годишният Драгомир Драганов е областен председател на СДС в Русе. Той е бизнесмен и бивш кмет на Две могили. За първи път ще бъде депутат, след като с 1121 преференции се изкачи от пето до второ място в листата на коалицията. 

38-годишният Иван Белчев е IT специалист и екоактивист. Той ще бъде за първи път народен представител, след като с 409 преференции се изкачи от четвърто до второ място в листата, а водачът Надежда Йорданова избра да влезе в парламента от София.   

Златан Златанов е водач на листата на “Възраждане” в Русе. Той е адвокат и за първи път ще бъде народен представител. На предходните избори Златанов също оглавяваше листата на “Възраждане”, но при преизчислението на изборните остатъци по метода на Хеър последният осми мандат в региона беше отреден на “Продължаваме промяната”. 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

4 КОМЕНТАРИ

  1. en4oenev@gmail.com Златан ЗЛАТАНОВ млад чист неопетнен от корупцията свикнал да помага на хората Патриот обичащ България и българското вярващ в бъдещето на свободна и независима България може да обединява и убеждава хората в идеите които защитава а именно че България може да бъде МАЙКА на всички дори и на тези които са били принудени да я напуснат заради досегашното управление на страната но трябва да се оправят много неща трябва да се даде шанс на такива млади хора които вярват че България може да бъде мирна спокойна и независима държава както ние и много други му вярваме и заставаме с имената си зад него. Успех заедно можем много ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

  2. За Златан Златанов ДА
    Уверен съм / и не само аз/ че ще съдейства и работи за решаването на
    инфраструкторните и другите натрупали се от години проблеми на Русе????????? но за другите двама …Не Съм Сигурен…. остава да видим…⁉️

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук