Трима пешеходци пострадаха при ПТП в Русе, на двама положението е сериозно

0

Трима пешеходци са пострадали при два пътни инцидента вчера в Русе, като на двама от тях състоянието е сериозно, съобщават от полицията.

Двама възрастни – мъж на 78 г. и жена на 76 г., пострадали при инцидент, станал малко преди 11 ч. на бул. „Цар Освободител“. Възрастните пора пресичали булеварда на пешеходна пътека, където били блъснати от автомобил, управляван от 64-годишен мъж. С линейка на Спешна помощ те откарани в УМАБЛ „Канев“, където при прегледите са им установени фрактури и други травми и са настанени за лечение, като според лекарите мъжът е в по-тежко състояние и с опасност за живота.

При друг инцидент, станал малко преди 20:30 часа на кръстовището на ул. “Тича“ с ул. „Чиипровци“ , пострадал 26-годишен мъж.  20-годишен водач, който управлявал „Фолксваген Пасат“, не пропуснал пресичащия по пешеходната пътека мъж и го блъснал. Пострадалият бил откаран в спешно отделение на УМБАЛ „Канев“, където медиците установили, че е получил фрактура в областта на рамото и сътресение, настанен е за лечение в медицинското заведение.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук