Трима пострадали при ПТП в Русенско

0
Две пешеходки

Трима души са пострадали при пътно-транспортни инциденти вчера в Русенско, съобщават от полицията.

Около 18,30 ч. на кръстовището бул. „Съединение и ул. Майор Атанас Узунов“ в Русе, на пешеходна пътека товарен автомобил „Тойота Проейс“, управляван от 55-годишен мъж, блъснал пресичащ по пътеката мъж на 59 години. Пешеходецът е пострадал с фрактури и контузии, настанен е в болницата. Причините за ПТП се изясняват, води се досъдебно производство.

Около 10:30 ч в с. Стамболово, общ. Сливо поле, на ул. „Възраждане“, 20-годишен младеж блъснал с автомобила си „Мерцедес“ пресичаща пътното платно пешеходка  на 32 години. В резултат на удара жената е пострадала с контузия на крака. След преглед в болницата е освободена за домашно лечение.

Пътен инцидент с един леко пострадал станал и в района на Две могили. Възникнал е около 14:00 часа, след с. Каран Върбовка, в близост до местността „Лагера“, в посока манастира „Света Марина“. Водачката на лек автомобил „Пежо 207“ изгубила контрол над превозното средство, излязла е извън пътя и се блъснала в земен скат, храсти и тревиста растителност. Пострадал е леко пътник, който се е возил отпред в колата.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук