Трима състезатели на ТСК „Русе“ на Европейското първенство за кадети в Полша

0

Трима русенски щангисти попаднаха в състава, определен да представя страната ни на Европейското първенство за кадети и кадетки до 15 и 17 години, което ще се проведе в Полша. В тима подбран след подготовка и контролно състезание от старши треньора на националния тим Иван Иванов са Рени Русева, Мартин Станев и Диян Ангелов. И тримата щангисти са състезатели на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе и се подготвят от треньорите Кръстина и Радослав Атанасови.

Първата група състезатели заминава днес, а старта на надпреварата ще бъде даден на 10 август. Заедно с тежкоатлетите ще бъде и единият от техните треньори – Радослав Атанасов.

Още в първия ден двама от русенските щангисти ще излязат на подиума. От 11 часа е планирано представянето на състезателите в категория до 45 килограма при кадетките до 17 години, където ще се представи Рени Русева. В 17.30 часа пък ще започне представянето на състезателите в категория до 49 килограма при кадетите до 17 години, където ще се представи Мартин Станев. На 12 август на подиума ще излезе и третият русенски състезател – Диян Ангелов, който се състезава в категория до 61 килограма при кадетите до 15 години.

Преди малко повече от месец и тримата състезатели станаха държавни шампиони в своите категории по време на първенството, което се проведе в края на юни в Русе. Доброто им представяне беше и причината те да попаднат в състава за Европейското първенство.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук