Циганското лято продължава 

0

На “циганско лято” с температури, по-високи от обичайните ще се радваме през първата ноемврийска седмица, показва прогнозата на синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология. 

Най-топло ще бъде в сряда, когато на места дневните ще достигат 25°-27°. Ще бъде и слънчево, сутрин в отделни райони в Източна България и покрай Дунав – с мъгла.  

Днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над Източна България.  Минималните температури ще са между 6 и 11 градуса, а максималните – между 21° и 26°С. Във вторник ще е почти тихо, в сряда ще се появи слаб запад-северозападен вятър, който в Дунавската равнина ще се усили до умерен. В четвъртък и петък ще има по-значителни временни увеличения на облачността. Още първия ден вятърът постепенно ще отслабне, а втория ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде предимно слаб. Дневните температури ще се понижат, но ще останат по-високи от нормалните за началото на ноември. През почивните дни се повишава вероятността за повече облачност, а и за валежи. В събота вятърът в по-голямата част от страната ще е все още с южна компонента, в неделя отново ще се ориентира от запад-северозапад, в Северна и Източна България – до умерен. Температурите ще се понижат. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук