„Цялото кралско воинство“ на крака при ДПС

5

dps_nova_godina20Да честитят идващите новогодишни празници на коалиционния партньор на управляващите дойдоха  областният управител Венцислав Калчев и заместничката му Милена Дякова, кметът Пламен Стоилов, председателят на Общинския съвет Васил Пенчев, шефът на русенските социалисти Божидар Йотов. dps_nova_godina08Те поднесоха традиционните букети цветя, бутилки шампанско, домакините пък ги почерпиха със сладки и по чашка „американска ракия“. Малко момиченце сурвака първенците на града с пожелание за здраве и берекет.

dps_nova_godina10В отговор на журналистически въпрос народният представител Ферихан Ахмедова, която е и областен председател на Движението в Русе заяви, че по нейните прогнози предсрочни парламентарни избори през 2014 г. няма да има. „Избори ще има, но за евродепутати“, категорична бе Ахмедова. Тя изрази несъгласие с тезата за липса на русенско лоби на национално ниво. Русе има лоби в лицето на всички депутати, без значение от коя политическа партия са“, категорична бе Ахмедова и допълни, че тя и колегите и са обединени около важните за града ни проекти и ще направят възможното те да получат необходимото държавно финансиране.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Много интересно пред кой портрет се кланят 🙂 После някои да ми кажи че не са марионетки!

  2. „Браво“, и това дочакахме ! Прекалено много им се навеждате на турците и те ще минат отзаде ви! Ако имате грешки за изкупуване с имената им,ние българите нямаме вина.БКП ги преименува! Нали бе Йотов?

  3. Какви ти войни – продажници и лизгачи. Запомнете тези лица – апостоли на комунизма.

  4. Какви са тези гьонсурати?!Това ли са хората,които русенци са избрали да ги управляват?Няма ли да свършат най-после блюдолизците и послушковците на престъпните върхушки на т.н.“политически партии“(всъщност крадливи мафии)?Ясно е,че с протести тия змийски кълба няма да бъдат ликвидирани!Трябват бунтове,а не протести!!