ТВН вече на живо в интернет, гледайте великия Найджъл Кенеди в новогодишната нощ

0
962
ТВН вече на живо

Потребителите на интернет вече могат да гледа любимата телевизия ТВН вече и на живо в глобалната мрежа от всяка една точка на света.

За да гледат предаванията не е необходимо да инсталират каквито и да било плеъри. Достатъчно е само да отидат на сайта www.tvn.bg и да кликнат на секцията LIVE. Няма ограничения, достъпът е свободен от всяка точка на света.

За новогодишната нощ екипът е подготвил богата и разнообразна програма. „Черешката на тортата“ е концертът на неповторимия Найджъл Кенеди, едно невероятно съчетание на класическа музика и български ритми, изнесен в Античния театър в Пловдив. Импровизации на Вивалди, Джими Хендрикс, “Дийп Пърпъл” и други рок класики, както и на български народни песни – “Йовано, Йованке”, “Ювиги хан” – музиката, с която ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели бронзовите медали от олимпиадата в Рио и много други. Началото е в 20 часа на 31 декември.

Сред другите интересни предавания са “ПОДИУМ”, с Виктория Максимова от 17 часа, а от 22 часа ще бъде премиерата на българския игрален филм “Чужденецът” – романтична комедия, носеща духа на френските филми от 70-те, но с модерен ритъм, приключенски моменти и забавни обрати.

Филмът разказва за младият французин Жерар, който е в командировка в България, където съдбата го среща с Магдалена – селско момиче с буен нрав и не особено изискани обноски. Следвайки порива на сърцето си, Жерар решава да открие родното село на мистериозната красавица, без да познава привичките и езика на неговите обитатели. Правейки няколко абсурдни грешки Жерар обърква съдбите на две български семейства както и на своето във Франция. Следва грандиозен сблъсък на култури и поредица от комични ситуации в двата края на Европа – от село Лещен до Париж.

Сценарист и режисьор на лентата е Ники Илиев, а в ролите зрителите ще видят  Любомир Ковачев, Саня Борисова, Ники Илиев, Валентин Гошев, Елен Колева, Асен Блатечки и др.