Трупът на Мелиса изплува в Русенски Лом

0

Полуразложеният труп бил намерен в крайречните храсталаци в района между селата Иваново и Кошов преди десетина дни, но от полицията предпочели да запазят разкритието в тайна. При извършената в „Съдебна медицина“ аутопсия са били открити прободни рани от нож, които най-вероятно са причина за смъртта на жената. И.д. директорът на областната дирекцията на МВР Валентин Колев не потвърди, но и не отрече, че останките са на 40-годишната Мелиса Тодорова.

Според източници на „Русе нюз“, близки до разследването, основните версии, разработвани от разследващите, водят към съпруга на Мелиса, криминално  проявения Тодор Тодоров, който, когато публично стана известно за изчезването на жената, беше задържан, но след 24-часов престой в следствения арест беше освободен поради липса на улики.

За изчезването на Мелиса Тодорова стана ясно на 29 юли след сигнал на живеещия в чужбина нейн брат, разтревожен, че няколко дни не успявал да се свърже със сестра си по скайп. След като разбиха вратата на семейното жилище в бл. 5 на кв. „Дружба“ 3, полицаите го намериха празно. Няколко часа по-късно в жилище в съседен блок беше намерен и задържан съпругът й Тодор.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук