Убиха Красимир Каменов – Къро и жена му в ЮАР

0

Четири тела са открити край Кейптаун, Република Южна Африка, в четвъртък сутринта, съобщи пресслужбата на местната полиция. Жертвите са били застреляни.

По данни на южноафриканската полиция убитите са двама мъже и две жени на възраст между 40 и 50 години. Според SAPS четирите тела са открити около 8:20 ч. в област Константия край столицата Кейптаун. Мотивът за убийствата все още не е установен. По случая са назначени детективи от отдел „Тежки престъпления и престъпления, свързани с насилие“.

При атака на къщата им са убити той и съпругата му. Според информация на БНТ са разстреляли и детето им и детегледачката му, от Нова телевизия обаче информират, че децата на Къро са били на училище и са живи и здрави.

Бизнесменът беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти заради подозрения за заплаха за убийство, изнудване и убийство.

През март Каменов беше задочно обвинен от Софийската градска прокуратура като поръчител на убийството на Любомир Иванов – бивш служител на МВР, който беше показно разстрелян в София в началото на 2022 година.

Според информация на Би Ти Ви Каменов е живеел в Република Южна Африка през последните години. Името му се свързва с множество бизнеси в България, сред които зеленчуковата борса „Къра“ и дружество за паркинги в София, както и с концесии на плажове. Бизнесменът е познат от времето на силовата групировка ВИС-2, като името му се асоциира и с разследвания от Интерпол в миналото Христофорос Аманатидис – Таки.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук