Издирват мъж, заподозрян в убийство

0

Полицията издирва 51-годишен мъж, заподозрян в убийството на бившата му съпруга. Престъплението е извършено във вторник сутринта в гр. Тервел.

Тялото на убитата жена е било намерено на улицата. Установени са множество травми. Жената е на 45 години. Назначена е експертиза, която трябва да установи причината за смъртта й.

Разследването се води от окръжната прокуратура в Добрич. За издирване е обявен Фаредин Мемиш Ахмед от Тервел. От полицията призовават всеки, който разполага с информация, да се обади на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Фаредин Ахмед се занимава със строителство. Има присъди отпреди 1995 г. През 2017 година е санкциониран за нарушаване на ограничителна заповед спрямо жертвата. Ако бъде признат за виновен го грози наказание от 15 до 20 години лишаване от свобода.

Разследващите разполагат със свидетелски показания, че именно Фаредин Ахмед е извършителят на жестокото убийство. Има и записи от охранителни камери, които са го запечатали заедно с жертвата, докато се разхождат по улицата.