Умуват върху разширението на пътя Русе – В. Търново

8
кръговото

Това е заявил областният управител на Русе Венцислав Калчев по време на среща с ръководството на Община Бяла. Обсъдени са били и различни решения за отстраняване на проблемите по кръговото движение на моста на река Янтра при град Бяла и на пътя Бяла – Попово.

Мнението на Калчев е, че въпреки доброто състояние на пътя в момента, отсечката Русе – Бяла е остаряло инженерно съоръжение. Ще се търсят възможности за започване на проектиране и изграждане на 3-лентови участъци от пътя, като с това ще се увеличи неговата пропускателна способност и ще се подобри безопасността на пътуването.

По това шосе продължава да се осъществява натоварен трафик от стотици тежки камиони на ден от България и Турция през Дунав мост към другите европейски страни и обратно.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

8 КОМЕНТАРИ

  1. При това ниво на мат’ряла,изборите сякаш не са за партии,а за пътно-строителни фирми.

  2. А бе Недко Димитров, тия пътища по които се движиш сега кой ги направи бе шушуминга царя ли или Иван Костов или Бойко? Само си чешете езиците и злобеете-бъдете реалисти, като бяхме „демо-крация“ до сега какъв го забелихме-глад и мизерия само!

  3. До любомир кадийски – Ходи бе, ти откъде минаваш за София? Или май четеш заглавията и скимуцаш уж по темата!? Областният коментира отсечката Русе-Бяла / това за сведение, ако не ти се чете статията/

  4. Грешката е в заглавието. Умуват как да ги откраднат не как да построят нещо… 🙂 Статистика малко – на ден през КПП Дунав мост минават 1100-1400 ТИР-а по 70 лв такса и ето ти малко парички за стоежа. Само при температура над 35 градуса спират „уж“ ТИР-овете. поне от последните 5 години понеже съм запознат таксата е 70 лв – смятайте колко парички седят някъде и се поделят.

  5. Поредната пушилка от русенски управник! Въпроса го разгледал на много „високо“ място,на среща с ръководството на Община Бяла, на които е хвърлил прах в очите господина.

  6. Няма какво да се умува!Този път, е част от пан европейски коридор №9 за него спокойно може да се кандидатства по европейските проекти за финанасиране на магистрален участък.Явно няма желание!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук