Уникално! 3D финал на Шампионска лига за абонатите на „Нетуоркс“

1
1/8-финалите в Шампионска лига

Това ще стане чрез специалния канал bTV Action 3D, създаден за големия финал на турнира. „Нетуоркс България“ е единствения оператор в региона, който предоставя на абонатите си възможността да се насладят на невероятното шоу на „Уембли“. Двубоят ще започне в 21,45 ч., коментарното студио – в 20,30 ч.

Финалът ще бъде заснет от над десет 3D камери, които ще дадат възможност на многобройните фенове да се почувстват максимално близо до любимите си футболисти. 3D технологията позволява телевизорите да обработват и доставят информация толкова бързо, колкото човешкото око изпраща информация до мозъка.

Резултатът е неописуемото усещане, което допълнително ще подсили невероятната емоция на финала пред малкия екран.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Важното е да се знае, че те ще го дават, и толкова :D. Такава им е „политиката“. Вашата обаче не е много добра, тъй като със САМОТО си коментиране през FB – това оставя публикация до новината във ВАШИТЕ FB профили (!), която вече се разпространява със скоростта на светлината… Т.е. може и да сте абонати на др. оператори, НО с тези коментари (ако ще и една точка да е изписана само) правите РЕКЛАМА (!) на NetWorx.

    Извод? Не коментирайте през FB (!), освен ако не искате да продължите да рекламирате така. Ваша си работа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук