В бл. „Добруджа“ обмислят изгонване на причинителката на пожара

0
В бл. „Добруджа“ обмислят

Обитателите на вх. 3 в бл. „Доибруджа“ обмислят изгонването на възрастната жена, която причини пожара в събота привечер.

Причината е, че се страхуват за домовете си. По думите им, възрастната жена не е в добро психично здраве и живее като клошарка. Твърдят, че и преди е създавала проблеми. Притесняват се, че това няма да е последния инцидент. Затова възнамеряват да направят подписка, с която да изгонят жената от блока. Според Закона за собствеността общото събрание на собствениците на имоти в блока реши, може да изведе собственик, ако се използват неговите помещения по начин, който излага сградата на опасност. Понесените щети, по думите им, са значителни и са силно обезпокоени, че това няма да е последния инцидент.

Както ТВН първи съобщи, пламъците лумнаха около 17 ч в събота, в апартамента на възрастна жена на 8-мия етаж. Пламъците тръгнали от газова бутилка, жената се опитала да ги загаси, задушавайки ги с дрехи. Те също пламнали и отънят се разпространил в цялото жилище. При гасенето се наводнили апартаментите на 3 етажа надолу. От съображения за сигурност се наложила и евакуация на живеещите във входа.

Най-добрата агенция за подбор на персонал