В деня на красотата Маргарита Хранова с нова песен в Youtube

0

Международният ден на красотата- Девети септември избра българската хитова поп певица Маргарита Хранова, за да представи своята най- нова песен и клип към нея „По пътя“.

Вярна на символите певицата избра да я представи в силен от гледна точка на нумерологията момент- в 9 часа и 9 минути, атив в 9 часа днес 9. 09 по водещите радиостанции в страната и в www.youtube.com.

Песента е заснета със специалното съдействие на БДЖ, които на 5 август предоставят свой вагон от 80-те години на 20 век, като го закачат за линията София- Свиленград- София. Именно там, по време на  пътуването, се снима клипа, разказа самата Маргарита  Хранова в предиобедния блок на btv.

Записът на песента отлежава 2 години.

В главната роля на заснетия в ретро стил и и в черно -бяло клип са актрисата Диана Димитрова, позната от филма „Откраднат живот“ и танцьорът от балет „Арабеск“  Стефан Вучов.

Продуцент на клипа е Игор Марковски,  заснел клиповете- шлагери към песни на Миро и актрисата  Койна Русева- “ Ти защо си тук?“

Тексът на песента „По пътя“ е на Николай Милчев, а  музиката на Биляна Ангелова. Клипът е  заснет със специланото участие и на виолончелистката  Габриела  Линкова.

 

Новата песен и клипът към нея  може да чуете тук: