В. Димитров: „Лидер“ избра лидер да води в Русе

0
Валентин Димитров
Валентин Димитров

Това обявиха от местната структура на партията на Ковачки в Русе. Водачът на листата на „Лидер” през 90-те години на миналия век беше председател на „Подкрепа” – Русе, след това премина в редиците на царската партия, след серия скандали в нея напусна и се присъедини към „Лидер“. В момента е обмудсман на община Ветово.
„Лидер“ избра лидер да води в Русе и затова ще заложи на позитивна кампания, скромно каза пред журналистите Димитров. До няколко седмици щели да станат ясни и останалите кандидати за народни представители, като в по-голямата си част те щели да бъдат общественици и бизнесмени. Смятаме, че в негово лице ще имаме добри позиции и че дейността, която ще се развива, ще даде своите резултати след вота, коментираха от партията.
„Мотото на кампанията на „Лидер” ще бъде „Да съживим българската икономика“, обяви Димитров. Депутатите, които щели да влязат в бъдещия парламент, ще заложат мерки за връщането на изгубените позиции на страната ни в сферата на икономиката.
Тъй като вече не можело да се говори за създаване на голяма промишленост щяло да се работи на ниво среден бизнес, като ще се търсят възможности за развитие на предприемачи в областта на обслужването, търговията и износа на продукция извън страната.

Бъди свободен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук