В Русе вече плащат местни данъци и такси и с карти, издадени в чужбина

0

Русенци вече могат да плащат местни данъци и такси и чрез издадени в чужбина дебитни или кредитни карти, съобщават от общинската администрация.

Това може да стане и през  електронната платформа на Министерството на електронното управление. Данъците още се плащат  в брой или с ПОС терминал в касите на Дирекция „Местни данъци и такси“ в Русе, ул. „Котовск“ № 2, бул. „Ген. Скобелев“  № 45 и кв. „Дружба 3″, бл. 4; виртуален ПОС през интернет на страницата на Дирекцията и ePay, през сайта на НАП и чрез Единната входна точка за електронни плащания в централната и местна администрация на Министерството на електронното управление.

След въвеждане на новата система за местни данъци и такси, за проверка и плащане на задължения през ePay е необходимо потребителите със стара регистрация да пререгистрират отново информацията за интересуващите ги задължения в системата на еPay.

Плащания са възможни и в брой в касите на Фаст Пей и Изипей; чрез директен дебит от разплащателна сметка в банка ДСК; чрез електронно банкиране за клиентите на банки ДСК, ОББ, Пощенска банка, ПИБ и Алианц Банк и по банков път.

 

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук